Niekada nemėgau gaminti... Tiesą sakant, ne tik nemėgau, bet ir nemokėjau... Turiu nepaprastą talentą viską sudeginti, net tai, kas, atrodo, negali nepavykti ir prisvilti :) Laikui bėgant išmokau ruošti valgomą maistą , o vėliau ėmiau ir įdomesnių receptų ieškoti ar mėginti atkartoti tai, ką mėgstu kavinėse. Maisto gamyba netapo mano hobiu, gaminu, nes reikia valgyti , tačiau stengiuosi, nes norisi ne tik pavalgyti, bet ir mėgautis įdomiu, skaniu maistu.
Savaime suprantama, kad nemėgdama gaminti, niekada nemėgau ir kulinarinių knygų. Tiesa, vieną buvau nusipirkusi, bet, tiesą sakant, niekada nieko iš ten negaminau.... dabar ėmė graužti sąžinė ir prie kelias dienas ją atsiverčiau :) Šiuo metu, kai viena po kitos buvo išleistos kelių garsių žmonių virtuvės knygos, susidomėjau jomis ir per Kalėdas buvau labai nustebusi, kai vieną jų radau po eglute :) Keista... bet ji mane taip pradžiugino, kad Kalėdų dieną visą ir perverčiau :)
Kalėdų senis man išrinko Lino Samėno „Virtuvės knygą" - pasirinkimas išties puikus, nes ši knyga, skirtingai nei kitos, parašyta profesionalaus virėjo, kuriuo žaviuosi dar nuo seniau vykusio TV šou laikų, o ir dabar, jei turiu laiko, pažiūriu trumpas kasdienines laideles. Taip pat džiaugiausi IKI laikraštukuose spausdinamais paprastais ir praktiškais jo patarimais. Labai patiko ir tai, kad knygoje yra ne tik receptų, bet dar daugiau puikiųjų Lino patarimų!!!

žymės:
0 Responses

Rašyti komentarą