Man labai sudėtingas ir mistiškas atrodo vaikų mokymas pažinti raideles ir skaičiukus... Kad būtų paprasčiau, ieškojau magnetinių raidelių , jas siejame su kažkokiais žodžiais ir taip mokomės. Raidelės gyvena ant šaldytuvo durelių, periodiškai keičiamos, kad nesimaišytų ir kad daugiau išmoktume pažinti. Nors man pavyko rasti gana nemažas raideles ir taip išvengti rizikos, kad vaikas jas suvalgys, bet lieka neišspręstas klausimas dėl lietuviškų raidžių... Paprastai juk parduodamos universalios, angliškos abėcėlės raidelės. Nors mūsų žiogas jau nemažai raidelių pažįsta, bet dar laukia ilgas darbas jas dėliojant į žodžius ir t.t., todėl labai nudžiugau svetainėje apie vaiko kambarį radusi šaunią idėją. Ačiū autorėms, kurios nepatingėjo ir sudėliojo visą lietuvišką abėcėlę, netgi ženkliukus pridėjo! Viskas labai paprasta- parsisiunčiame raideles, sukarpome, priklijuojame pažįstamą paveiksliuką (gal net nuotraukytę) ir mokomės!
Vaiko kambaryje taip pat galite rasti ir kitų įdomių dalykėlių (pvz keksiukų kepimo įrankius ) , tikrai rekomenduoju apsilankyti!
žymės:
2 Responses
  1. Unknown Says:

    Manau, kad šaldytuvai puiki vieta raidelėms. Kadangi mes su vaiku labai daug laiko praleidžiame virtuvėje, tai ši idėja su raidelių mokymusi mums labai pravers.


  2. Guarana Says:

    Išties tokie triukai lavina vaiko atmintį, pati esu tuo įsitikinus
    _______________________
    buhalterinės paslaugos


Rašyti komentarą